Sonja Fotografie 
het mooiste wat je iemand kunt geven is jezelf                                              
 
 
 

Wat zeggen anderen over mij?

De ervaringen met Sonja Fotografie!

Yvonne Heddes
19-12-22 11:59:14
Wereldlichtjesdag 2022 in Spanbroek
Sonja heeft echt zulke prachtige foto's gemaakt; van bijzondere momentjes; op afstand en dichtbij, echt grandioos. We zijn heel blij met dit fotoboek, wat een mooie herinnering is aan een ontroerende avond. 1000 gouden kraanvogels zijn gevouwen, 90 gouden lichtjes zijn aangestoken en Sonja heeft dat allemaal op bijzondere wijze vastgelegd. Dankjewel Sonja!
Joyce Mijts
26-07-22 12:52:58
Sonja heeft ons al twee keer geholpen aan prachtige foto’s tijdens twee verschillende momenten. Ze deed het fantastisch.

De eerste keer was een fotoshoot met onze meiden als Vaderdag cadeau. De meiden hebben genoten omdat alles erg spontaan en ontspannen ging. Ze had er van te voren goed over nagedacht en leuke attributen meegenomen.

De tweede keer tijdens de begrafenis van mijn schoonmoeder. Het heeft mooie herinneringen en foto’s opgeleverd. We merkte niet eens dat ze er was.

Kortom helemaal top!
Anna Hoogeboom
23-07-22 01:12:15
Ik heb samen met Sonja een leuke fotoshoot gedaan met mij als onderwerp, waarbij zij heel geduldig was voor iemand zoals ik haha.

Verder vind ik haar achtergrond opbouw creatief en uniek, iets wat ik vaak bij fotografen mis. Soms is een onderwerp beter geplaatst in een saai leeg kader, maar haar versieringen waren juist een goede toevoeging. Het was vooral een gezellige sfeer en ik ben blij dat ik met haar kon samenwerken!

Ik vind de foto's heel leuk en ik hoop haar door te zien groeien in haar fotografie, omdat zij duidelijk een persoon met passie voor haar werk is.

-Anna Hoogeboom


Martinuscollege Grootebroek

Beste Sonja,
Sonja heeft bij ons gefotografeerd tijdens het gala voor de eindexamenleerlingen van havo en vwo. Sonja zorgt zelf dat alles in orde is en heeft prachtige plaatjes geschoten van in totaal 160 mooi aangeklede leerlingen: spontane en vrolijke foto's en toch helemaal chic!
Hartelijke groeten,
Erica


 
E-mailen
Bellen
Info